Změna velikosti písma

Horní menu

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
Česky English

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Obec > Aktuality > Den otevřených dveří v mezinárodním centru jógy

Den otevřených dveří v mezinárodním centru jógy



Datum konání:
17.6.2017

Den otevřených dveří v mezinárodním centru jógy

 

U příležitosti blížícího se Mezinárodního dne jógy, který celý svět oslavuje první letní den, se široké veřejnosti, nejen jógové, otevře v sobotu 17. června areál zámku ve Střílkách, kde se nachází mezinárodní centrum Jógy v denním životě. Na návštěvníky čeká prohlídka zámku, ochutnávka zdravého jídla anebo cvičení jógy pro všechny věkové kategorie a proti bolestem zad. Pro děti je připraveno zábavné cvičení a také hry nebo veselé kreslení.

 

Dopolední program začíná o půl desáté prohlídkou barokního zámku s parkem a celého areálu, následovat bude ukázkové cvičení jógy zdarma pro dospělé i seniory, pohádkové cvičení jógy, hry a tvoření pro děti, přednáška o kvalitní stravě jako cestě ke zdraví včetně ochutnávky různých zdravých dobrot. Rovněž bude možnost naučit se připravovat originální indické placky, čapátí.

 

Mezinárodní den jógy se slaví po celém světě již potřetí. Indická vláda vyhlásila letos celý týden od 17. června jako týden jógy. Na zámku ve Střílkách očekáváme v rámci dne otevřených dveří na dvě stovky návštěvníků,“ dodala Sita Lampe, spoluorganizátorka akce.

 

Celá oslava mezinárodního dne jógy bude korunována benefičním koncertem českých lidových písní na podporu nemocnice v Jadanu v Indii. Koncert začíná v 19 hodin ve stříleckém zámku.

 

Vstup na všechny akce je zcela zdarma.

 

Podrobnosti na www.mezinarodnidenjogy.cz nebo www.joga.cz.